PAN kunstforum Emmerich Inkopen, Markten, Beurzen, Koopzondagen Toerisme, Vakantie, Natuur Tentoonstellingen Musea Concerten, Muziek Hotels, Restaurants Gezondsheidszorg Bouwen, Wonen, Werken, Handel Verspreidingslocaties Druktuitgaven thuis, updates STARTPAGINA Türkçe  KERST 2018 Recreatie, Sport, Wellness EVENEMENTENKALENDER
NORDRHEIN-RUHR STARTPAGINA Dans, Creatief, Show

Europa’s meest geliefde paardenshow

De show ‘Cavalluna - fantasiewereld’ (voorheen Apassionata) wordt t/m juni 2019 in 34 Europese steden, waaronder Dortmund en Düsseldorf, vertoond. Met passie en liefde voor de paarden zullen in totaal meer dan 400.000 toeschouwers worden beroerd. Ruiterteams stoelen op veel jaren ervaring. Bezoekers zien prachtige beelden, grandioze adembenemende scènes en een identieke soundtrack. Mens en dier werken in het meeslepende verhaal in volledige harmonie samen. Bont opgemaakte kostuums en perfect op scènes afgestemde lichtcomposities worden toeschouwers deel van een onvergetelijke belevenis. De visueel verbluffende scènes begeleiden de mooiste paardenrassen. Meer inhoudelijke informatie over de show en het verkrijgen van tickets is te vinden op www.apassionata.com.
75-jarig Jubileum Holiday on Ice

Met de nieuwe productie ‘Showtime’ viert Holiday on Ice zijn onnavolgbare successtory. De première is op 29 november in het EisSport & EventPark in Grefrath en zal t/m 2 december te aanschouwen zijn.

‘Showtime’ viert de liefde voor groots entertainment op ijs, met gaststerren als Olympisch kampioenen  Aljona Savchenko en Bruno Massot. In een emotionele geschiedenis met meesleurende scènes nemen zo’n 40 beste ijsdansers ter wereld het publiek mee op een magische reis. Een creatief - met afbeeldingen en modernste techniek - opgemaakte ijsvlakte, muzikanten te midden van het publiek en een show op en boven het ijs. Voor het eerst ook met bungee-artiesten. De cast draagt in totaal 300 extravagante kostuums. Tot en met de hartverwarmende finale op het ijspodium wordt gestreefd naar enthousiasme en perfectie.

Kaarten voor deze 75-jarige jubileumshow zijn bij de bekende voorverkoopadressen en bij het EisSport & EventPark in Grefrath te verkrijgen. Nadere informatie, zoals prijzen en kortingen voor kinderen t/m 15 jaar en senioren, is te vinden op www.eisstadion.de.


Dans, Creatief, Show
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print
NAAR TOP PAGINA