Festivals, Feesten Inkopen, Markten, Beurzen, Koopzondagen Dans, Creatief, Show Toerisme, Vakantie, Natuur Tentoonstellingen Musea Concerten, Muziek Hotels, Restaurants Gezondsheidszorg Verspreidingslocaties WEKELIJKSE UPDATES, Drukuitgaven thuis Grenspark Maas Schwalm Nette Recreatie, Sport, Wellness EVENEMENTENKALENDER Bouwen, Wonen, Werken, Handel STARTPAGINA NORDRHEIN-RUHR

SCHOOFS Raamkozijnen, huisdeuren, schuifdeuren, balkondeuren van hout, hout/aluminium, kunststof en aluminium, als ook serres


Planning - Productie - Montage - Service - Leverancier


Geachte lezer,

Hout is steeds vaker het meeste geliefde bouwmateriaal voor uw eigen woning. Hout in woonruimtes geeft tevens warmtegevoel.

Op onze website kunt u meer informatie over onze producten en diensten lezen. We tonen raamkozijnen, huisdeuren, schuifdeuren, balkondeuren van hout, hout/alu., kunststof en aluminium, als ook serres.

Daarbij hopen we natuurlijk, dat u de liefde voor het materiaal hout ontdekt. U zult daarbij vaststellen, dat het bij al onze producten om high-tech producten gaat, die aan de modernste standaarden voldoen. We gebruiken alleen hoogwaardige, gecertificeerde materialen met de modernste CNC-installatie en geven op onze lakoppervlakten een garantie van tot 12 jaar.

Schoofs Fensterbau monteert tot ca. 100 km van Goch/Kleef vandaan. We zijn in de regio een van de weinige zelf monterende ramen- en deurenfabrikanten.

Misschien bent u ook al snel de trotse bezitter van Schoofs-ramen en een Schoofs-huisdeur.

Duurzaamheid en kwaliteit uit Niederrhein. Van planning tot inbouw.


Uw firma: www.schoofs-fenster.de/unternehmen-1.phpBouwen, Wonen, Werken, Handel NAAR TOP PAGINA