Festivals, Feesten Inkopen, Markten, Beurzen, Koopzondagen Dans, Creatief, Show Toerisme, Vakantie, Natuur Tentoonstellingen Musea Concerten, Muziek Hotels, Restaurants Gezondsheidszorg Verspreidingslocaties WEKELIJKSE UPDATES, Drukuitgaven thuis Kersttijd, Kerstmarkten Recreatie, Sport, Wellness EVENEMENTENKALENDER Bouwen, Wonen, Werken, Handel STARTPAGINA NORDRHEIN-RUHR

Werken in Duitsland?

Wij helpen u over de grens!


Wat betekent dat voor de belastingen, de sociale verzekering, de AOW, het pensioen, de kinderbijslag? Herkent u deze vragen of heeft u zelf een specifieke vraag over werken, wonen of

studeren in ons buurland? Het GrensInfoPunt bij de euregio rijn-maas-noord is er om op zulke vragen antwoord te geven en geeft gratis, persoonlijk en onafhankelijk advies aan iedereen in de grensstreek.

Gratis spreekuren op 06-12 (Venlo) en op 22-11 + 13-12 (Roermond).

Meer info: www.grenzinfo.eu


De euregio rijn-maas-noord zet zich in voor de goede contacten tussen Nederland en Duitsland in de regio rondom Venlo, Roermond, Krefeld en Mönchengladbach. Naast het GrensInfoPunt kunt u

bij de euregio bijvoorbeeld terecht voor financiering van Duits-Nederlandse projecten via het INTERREGprogramma van de Europese Unie.

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Meer info: www.euregio-rmn.eu euregio rijn-maas-noord

Tel. +49 2161 6985-0, info@euregio-rmn.de
SCHOOFS Raamkozijnen, huisdeuren, schuifdeuren, balkondeuren van hout, hout/aluminium, kunststof en aluminium, als ook serres

Planning - Productie - Montage - Service - Leverancier


Geachte lezer,

Hout is steeds vaker het meeste geliefde bouwmateriaal voor uw eigen woning. Hout in woonruimtes geeft tevens warmtegevoel.

Op onze website kunt u meer informatie over onze producten en diensten lezen. We tonen raamkozijnen, huisdeuren, schuifdeuren, balkondeuren van hout, hout/alu., kunststof en aluminium, als ook serres.

Daarbij hopen we natuurlijk, dat u de liefde voor het materiaal hout ontdekt. U zult daarbij vaststellen, dat het bij al onze producten om high-tech producten gaat, die aan de modernste standaarden voldoen. We gebruiken alleen hoogwaardige, gecertificeerde materialen met de modernste CNC-installatie en geven op onze lakoppervlakten een garantie van tot 12 jaar.

Schoofs Fensterbau monteert tot ca. 100 km van Goch/Kleef vandaan. We zijn in de regio een van de weinige zelf monterende ramen- en deurenfabrikanten.

Misschien bent u ook al snel de trotse bezitter van Schoofs-ramen en een Schoofs-huisdeur.

Duurzaamheid en kwaliteit uit Niederrhein. Van planning tot inbouw.


Uw firma: www.schoofs-fenster.de/unternehmen-1.phpBouwen, Wonen, Werken, Handel NAAR TOP PAGINA